top of page

CERTIFIERINGAR

TEAMWORK

Jag är ensam i Norrland om att vara certifierad handledare för Teamworks verktyg.

Här finns bland annat verktyget 4 Temperamenter – ett modernt, enkelt och kraftfullt sätt att förstå oss själva och andra i det sociala landskapet. Genom att bli medveten om egna och andras personliga egenskaper får deltagarna en bra grund för personlig utveckling och utveckling av samverkan på arbetsplatsen. De övriga verktygen är AnSvar – ett feedbackverktyg för utveckling av gott medarbetarskap och LedMed – den nya generationens medarbetarundersökning.

MBTI®

Jag är sedan 2001 certifierad i Myers-Briggs Type Indicator (steg 1 och 2, coachning samt teambuilding).  Mayer Briggs är ett av världens mest använda personlighetstest baserad på psykiatrikern Carl Jungs teorier om psykologiska typer. I första hand är det ett verktyg för självkännedom, men det fungerar även i grupputveckling när vi förstår hur vi kan ta tillvara olika människors styrkor.

PROJEKTLEDNING

Jag är även certifierad projektledare från Westhagen utbildning samt certifierad i ITIL (v3Foudation, Capability Operational Support & Analysis).

"Det enda vi kan vara säkra på är att allt förändras. Efter att ha jobbat som ledare i 20 år har jag sett och varit med om stora och små förändringar från insidan.
Jag vet att de som är väl förberedda klarar utvecklingen bättre än andra."
- Stefan Andersson

SIMNING

Stefan Andersson
KeepOnSwV-TP.png

Keep on swimming

Simning är min passion!

 

Under banderollen – Keep on swimming – coachar jag allt från nybörjare till landslagssimmare. Det gemensamma är glädjen för simning och att hålla sig vital och må bra!

 

Jag verkar även som personlig tränare, håller kurser och inte minst, teambuilding för företag!

Vill du själv bli en bättre simmare eller är ditt företag intresserad av att göra en crawl-kurs så kontakta mig så berättar jag mera.

HÄLSOCOACH HPY!

Jag ser mig som en stigfinnare och framgångsletare som drivs av utveckling. Jag har mina rötter i idrottsvärlden och gillar att hjälpa andra till att nå resultat. Viktigt för mig är att känna glädje och engagemang i det jag tar mig för. Förutsättningarna blir som bäst då vi har roligt och jag får ofta höra att jag smittar med mitt positiva förhållningssätt.

Trygg, förtroendeingivande och målmedvetet kännetecknar mig vilket blir en tillgång då jag coachar HPY!:s viktminskningsgrupper.

bottom of page